Mynta på Almers skola

22 mars 2012

Vecka 12 Mynta 3















Fler bilder från vår fikastund kommer!


Måndag: Vi började vi dagen med att läsa i 20 minuter. Efter det så hade vi engelska. Vi skrev in olika ord som betydde nästan samma sak i vår egna bok. Sen så var det en grupp som fick presentera värdet på engelska. När vi var klara med allt så gick vi ut på rast. När alla hade kommit in från rasten så hade vi fruktstund medans Pernilla läste en bok som heter: Salmiak & Spocke. Efter fruktstunden så skrev vi bondestenålderns berättelser. Sen hade vi lunch och rast till mat så fick vi portergryta och potatis. Sista passet så hade vi matte. Vi jobbade i matteboken. Sen så slutade vi för dagen.
Tisdag: Vi började dagen som vanligt med att läsa i 20 minuter. Sen så hade vi ett N.P prov i matte. Det gick bra! Sen så gick vi ut på rast. Efter rasten så hade vi bild. Vi jobbade på våra landskap. Sen hade vi rast. Efter rasten så pratade vi om Falköping. Sen så slutade vi.
Onsdag: Vi började med att läsa som vanligt. Sen så hade vi matte i matteboken. Sen så gick vi ut på rast. Efter rasten så hade vi fruktstund medans Pernilla läste. Sen hade vi Pojken och Tigern. Efter det gick vi och åt och sen rast. Sen så åkte vi till Bibloteket i stan. Då så fick vi låna böcker med vårat biblotekskort.
Av Alma och Carl